Dela dina åsikter för en chans att vinna några coola AMD hårdvara

Obs: Denna tävling är nu avslutad!

Bra folk på AMD har gett mig några snyggt hårdvara för att ge bort, men jag kommer att göra dig arbeta för chansen att vinna några loot! Du kommer att behöva svara på en fråga eller två.

Jag har två kategorier av priser att ge bort. Jag har fyra AMD Phenom II X4 955 3.2GHz processorer (ingen kylflänsar) och ett par inramade grafikkort (Radeon HD 6790 och Radeon HD 5670) att ge bort. Så, jag har två frågor, en för dem som vill ha en chans att vinna en CPU (det kommer att finnas fyra vinnare) och en annan för dem som vill ha en chans att vinna grafikkort (första pris kommer att vara Radeon HD 6790, andra pris Radeon HD 5670).

Här är frågorna

Här är de grundläggande reglerna. Läs dem noggrant för att undvika att ditt bidrag diskvalificeras (och för att göra mitt liv enklare!).

För en fullständig uppsättning regler, kolla in den här sidan. Åh, och slutligen, några mer legalese för dig att läsa

INGET KÖP KRÄVS FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. MÅSTE vara laglig hemvist i en av de 50 USA eller likström, 18 år eller ålder i din hemviststat eller äldre DATUM FÖR INTRÄDE TILL TÄVLING. VOID i Puerto Rico, ALLA amerikanska territorier och besittningar och där förbjudet enligt LAW.SWEEPSTAKES slutar 12:00 PT på 2/5/12. SE officiella regler för DETALJER

Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna

Vision och neurala nät driver efterfrågan på mer kraftfulla marker

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

AMD slår tillbaka mot Intel dominans med Zen

För en chans att vinna en AMD-processor, berätta vilka applikationer förbrukar mest processorkraft på datorn, och hur en snabbare processor skulle göra en skillnad för dig,. För en chans att vinna en AMD-grafikkort, berätta vad är din favorit spelplattform, och varför.

Registrera dig som webbplatsen användare. Om du redan är registrerad kan du hoppa över detta steg. Om du inte är en webbplats medlem, klicka på Gå länken längst upp på sidan och följ instruktionerna,. Logga in och lämna en kommentar nedan. I 150 ord eller mindre, svarar en eller båda av ovanstående frågor. (Och inte gå över den 150-ordet gräns eller ditt bidrag kommer att diskvalificeras!), Lämna bara en kommentar per fråga. Du kan ange denna specifika giveaway bara två gånger (en gång för en chans att vinna en av de processorer, och en gång för en chans att vinna ett grafikkort). Om du anger mer än en kommentar per fråga, kommer du automatiskt diskvalificeras,. Vinnarna kommer att utses av en jury.

Processorer, Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna, processorer, Vision och neurala nät driver efterfrågan på mer kraftfulla marker, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys, hårdvara, AMD slår tillbaka mot Intel dominans med Zen