Fallet för och emot att dika iPhone hörlursuttaget

iFixit

Det finns ett rykte som cirkulerar att Apple planerar att dike 3,5 mm hörlursuttag från nästa iPhone. Jag har ingen aning om det är sant eller bara en av de många bitar av spekulationer om att avdunstar. Men hur som helst är det en intressant idé, eftersom hörlursuttaget är så allestädes närvarande att det verkar som om det skulle vara omöjligt för Apple att bli av med det. Och ändå, medan det säkert skulle finnas några nackdelar, totalt sett kan vara ett bra drag.

Låt oss ta en titt på några av de fördelar och nackdelar.

Jag tror att det egentligen inte spelar någon roll huruvida Apple släpper ödmjuk 3,5 mm hörlursuttag (som har funnits i decennier). Med tanke på hur gamla tekniken är att det är oundvikligt att det en dag kommer att ersättas av något nyare. När det händer kommer det att bli den oundvikliga glapp, men livet kommer att fortsätta.

Har vi nu sörja bortgången av diskettenheten, den optiska enheten, eller 30-stifts iPod-anslutning? Nej, och detsamma kommer att vara sant för 3,5 mm hörlursuttag.

2015: Måste-ha iPhone tillbehör, se FULL GALLERI, 1 – 5 av 14, NÄSTA, PREV

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Hörlursuttaget tar upp en hel del utrymme inuti iPhone och dess avlägsnande skulle medge antingen en tunnare luren eller ett större batteri,. En mindre hål för vatten, smuts och andra Schmoo att komma in i iPhone,. Det är en mycket ” Apple “sak att göra (minns protester när de övergav diskettenheten, eller den optiska enheten?) .; Växla till att använda blixt-porten kan ge hörlurar för att göra mycket mer än vad de gör i dag.

Fördelar

Att förlora bakåtkompatibilitet med befintliga hörlurar och något som använder en 3,5 mm-uttag,. Minskad val av hårdvara,. Eventuell ökning av kostnader för hårdvara.

Hur man håller Android smartphones och surfplattor säkra, Holiday 2015: Tablet gåva guide, Samsungs Galaxy S7 kan komma med ett microSD-kortplats, iPad Air 2 vs Fire 10 HD: Vilken är den bästa tabletten, iFixit helt nya Pro Tech Toolkit? , Grundsats som behövs för att spela in YouTube / Twitch gaming “Låt oss spelar

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Nackdelar

Slutsats