Red Hat ögon Kinas moln marknad för tillväxt

Öppen källkod företaget Red Hat kommer att öka sitt fokus på den kinesiska marknaden och har planer på att investera mer i sin forskning och utveckling (R & D) och säljteam i landet.

I en China Daily rapport måndag, Red Hat VD och koncernchef Jim Whitehurst sade den ökande tonvikten på Kina kommer som IT spendera och, cloud computing, teknik blomstrar i landet.

Som Indien och Brasilien, har Kina en större marknadspotential för moln än utvecklade ekonomier som USA eftersom dessa tillväxtmarknader inte bära bördan av att ha befintliga system, förklarade han.

Detta är anledningen till cloud computing i Kina kommer att vara en viktig drivkraft för företaget att hjälpa till att nå sitt skatteintäkter mål av US $ 3 miljard i de kommande fem åren, tillade verkställande. Tidigare i mars meddelade Red Hat dess, fiscal 2012 intäkter på 1 miljard US $, och blev den första öppen källkod företag att träffa mitt i prick.

Red Hat Kinas general manager, Chang Senming, berättade också China Daily 100 nya medarbetare kommer att läggas till den lokala verksamheten i slutet av 2012, med fler kontor öppna över, Kina. Bortsett från sitt kontor i Shanghai, Peking kontor öppnades i oktober, där nya personalen kommer snart att vara en del av den externa team som direkt betjänar kunder, tillade Chang.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin