SAGE-AU omprövar riktning som ledn avgår

uppdatera systemadministratörer Guild of Australia (SAGE-AU) tar en stund att omvärdera sin riktning, till följd av verkställande tjänsteman Burke Scheld.

Scheld lämnat in sin avskedsansökan via e-post i förra veckan, som först upptäcktes av iTnews. Han lämnade inte någon anledning till hans avgång. Styrelsen har ingen tanke eller eventuella kandidater ställde upp för läget i detta skede, och inte omedelbart söka efter en ersättare. Istället tar det tid att omvärdera organisationens riktning.

Det ger oss en möjlighet att stoppa och ta tid – inte mycket tid – men säkert tar sig tid att utvärdera exakt vad som händer, där vi sitter, att se till att vi är på väg i den riktning vi anser att vi bör vara rubrik som en organisation, och sedan framåt igen, “SAGE-AU vice vd Robert Hudson berättade webbplatsen.

Scheld höll ledande ställning för drygt två år, under vilken tid Hudson sade att det fanns ingenting i Scheld prestanda som ledde styrelsen att ha några problem och tillade att Scheld verkligen inte sköts ut från positionen.

Scheld avgång har också haft en inverkan på organisationens 20 Australian systemadministratörer konferensen, med styrelsen beslutar att frysa alla nya registreringar.

“[Scheld] var faktiskt ansvarar för att arrangera konferensen … med honom att avgå från organisationen, har styrelsen tvungen att kliva in för att hantera det. Anledningen till att sätta registreringar på is är att vi vill bara se till att vi etablera en mycket bra bild av vad som händer med konferensen. ”

Frysningen kommer att vara på plats fram till den 31 augusti, senast, lämnar över en månad till den planerade konferensen börjar.

Vi är inte sätta dem på is med det uttryckliga syftet att säga händelsen. Visst, det är det sista som vi vill göra. Vi vill bara se till att vi vet var allting sitter, innan vi går vidare.

Uppdaterad 05:07 27 Augusti 2012: korrigerad konferens timing och Scheld tidigare titel från vd till verkställande tjänsteman.

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt

Den smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb

SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt, stora datamängder, de smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb, Robotics, bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

Att bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer