Säkerhet TV: Ignorera e-hot på egen risk

Det är en av de mest använda kanaler för extern information för att hitta sin väg till ditt nätverk och klientdatorer, men hantering av e-post på ett säkert sätt är ofta förbises.

De tekniker som används i andra säkerhetssituationer kan också tillämpas på e-post samt: Använda vitlistning, inaktivera Microsoft Office-makron och sandlådor potentiellt skadligt innehåll.

I detta avsnitt av säkerhets TV, webbplatsen bidrags Stilgherrian och APAC redaktör Chris Duckett diskutera tekniker som beskrivs av australiska Signaler direktoratet för att hjälpa systemadministratörer få grepp om e-postsäkerhet.

Du kan också ladda ner hela vårt specialrapport om Cyberwar och framtid Cyber ​​som en PDF i magasinformat, tillgänglig gratis för registrerade hemsidan och elaptopcomputer.com medlemmar.

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund

Säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, säkerhet, Pentagon kritiseras för cyber -emergency svar av regeringen vakthund