Säkerhetsuppdatering, USB-C bättre, Marshmallow i brand

Google släppte den månatliga säkerhetsuppdateringen och det är en stor en. Uppdateringen pluggar en avgörande brist som gjorde det möjligt fjärrkörning av kod via e-post, webbsurfning, och MMS. Denna uppdatering bör tillämpas så snart som möjligt så håll utkik efter enheten.

Källa: TechnoBuffalo

De senaste siffrorna från Android-versioner som används visar att Marshmallow adoption har fördubblats sedan förra månaden. Det är nu installerat på 4,6 procent av Android-enheter som inte är ett stort antal med tanke på hur systemet fungerar.

Källa: Neowin

Det har varit en stenig start på USB-C med tanke på hur många kablar har dykt upp på marknaden som inte kan hantera makt. Kablar har regelbundet funnit som kan skada enheter, bland andra brister.

För att lösa detta problem, har en USB-C Authentication spec släppt som orsakar enheter till handskakning med en USB-C-kabel för att se till att tillbehöret är inkopplad möter den nya specifikationen.

Google släppt den andra versionen av Android N förhandsversion för utvecklare. Den nya versionen har omarbetat två viktiga funktioner – app kopplings- och delad skärm visar.

Källa: Android myndigheten

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger, säkerhet, Android lockscreen bypass: Google fläckar skavank på Nexus 5X telefoner

Stor uppdatering säkerhet för Android

Android lockscreen bypass: Google lappar skavank på Nexus 5X telefoner

Marshmallow brinner

USB-C får en ny spec att hantera farliga kablar

Android N Dev Förhandsgranskning 2 släppt – bättre app switching och splitscreen-funktion