Talar MPS med MPSA president Joe Barganier

Trogna läsare vet att jag ofta har markerat arbete Managed Print Services Association (MPSA) och det goda arbete som de gör. I ett framväxande industrin, är det alltid bra att ha en aktiv förening bakom ratten.

Så jag var glad att se att veckan i Imaging gjorde en intervju bit nyligen med Joe Barganier, ordförande i MPSA. Det är en grundlig titt på både MPSA och Joe.

Det skulle förmodligen inte vara en överdrift att säga att kontoret teknologiindustrin har gått vilda över hanterade utskriftstjänster. MPS har mer surr gå för det än en bikupa av bin på en varm sommardag. Det finns konferenser, såsom Global MPS-konferensen i Orlando i början av maj. Det finns otaliga seminarier på kontoret teknik återförsäljare möten. Och naturligtvis finns det alla typer av MPS program och konsultorganisationer som till återförsäljare och återförsäljare som kan hjälpa dem förändra sin affärsmodell från en 20-talsmodell av flyttlådor till en som är förankrad i tjänster. Med allt detta prat om och buzz kring MPS, det är bara naturligt att en förening skulle uppstå för industrin. Managed Print Services Association (MPSA) är sammanslutningen och vi hade en chans denna vecka för att tala med Joe Barganier, föreningens ordförande om föreningen, dess uppdrag, och de utmaningar som organisationen och dess medlemmar som MPS blir en ännu mer integrerad komponent av kontoret teknik och bildindustrin samt företags näringslivet.

Visste du att MPSA har mer än 35 medlemsföretag och upp till 400 enskilda medlemmar? Det finns mer, naturligtvis, och intervjun är värt en läsning om du är intresserad av hur MPSA fungerar och hur organisationen är inställd.

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX