TechBizz Australien: Full paneldiskussion video

Hölls den 17 juli, 2013 TechBizz Australien anlände till Sydney Opera House för att diskutera de tekniska och affärsmässiga frågor som påverkar små och medelstora företag idag. Bland de ämnen som diskuterades var cloud computing dataanalys, rörlighet, BYOD och teknik styre.

Att gå med webbplatsen Australien redaktör Chris Duckett på panelen var

James Rogers, general manager, Agsure

Shaun Gamble, CIO, Lindsay Australien

Dana Teahan, CIO, Australian Institute of Management

Göran Stefkovski, chef för teknik, Kogan

Rolf Weber, grundare och gemensam vd, brandsExclusive

Medan de flesta av de företag som är representerade i panelen använder en hybrid modell av varje, alla överens, på den ökande betydelsen av moln och BYOD inom företaget.

Det finns så många moln alternativ som alla ska hitta ett moln “, säger Stefkovsk.” Var inte rädd i början att testa saker, registrera dig till försök, för att se om det fungerar för dig, kontakt bas med konto ledningen , hitta det bästa sättet att göra saker, och om något inte fungerar, ändra det.

“Blanda inte ihop ett verktyg med en lösning”, tillade Teahan.

Längd: 1 timme, 32 minuter

$ 20 fix som kommer att avsluta din MacBook MagSafe två kraftanslutnings elände

James Rogers, general manager, Agsure, Shaun Gamble, CIO, Lindsay Australien, Dana Teahan, CIO, Australian Institute of Management, Göran Stefkovski, chef för teknik, Kogan, Rolf Weber, grundare och gemensam vd, brandsExclusive

Apple, $ 20 fix som kommer att avsluta din MacBook MagSafe två strömuttag elände, Innovation, titta bara på dessa galna-spendy lyx prylar, Tech Industry, och vinnarna av 2016 CRM bevakningslista är …, regeringen: AU; Queensland prop släpper sex månaders IT handlingsplan

Titta bara på dessa galna-spendy lyx prylar

Och vinnarna av 2016 CRM bevakningslista är …

Queensland prop släpper sex månaders IT handlingsplan