Telstra att ta ett “aktivt läge” i samkönade äktenskap kampanj: Penn

Telstra vd Andrew Penn har “förnyas” telekomleverantörens ställning på samkönade äktenskap, säger att det stöder äktenskap mellan könen och kommer att ta en “aktiv” roll i att bekräfta detta.

“Telstra stöder förbindelsejämställdhet” Penn sade på Telstra Exchange blogg på måndag.

I förra veckan rådde vi att av respekt för individen, hade vår uppfattning varit att vi inte skulle tillföra ytterligare till debatten om förbindelsejämställdhet inför en folkomröstning eller parlamentarisk debatt. Det är klart att i stället för Telstra kliva tillbaka, bör vi i själva verket steg framåt och stödja vår uppfattning för äktenskap jämlikhet, och så det är vad vi kommer att göra.

Genom att förnya vår aktiva läge, bekräftar vi att vi är på samma risk för att förvärra en ny debatt, men det är rätt sak att göra. Det återstår också mycket viktigt att vi fortsätter att erkänna och respektera rätten för den enskilde att hålla sin egen uppfattning i denna fråga.

Telstra besköts förra veckan när rapporter framkom australiern säger det hade tvingats av den katolska kyrkan att lugna sin förbindelsejämställdhet kampanj.

Telstra svarade på det här med att säga att det fortfarande stöds förbindelsejämställdhet, men skulle ta ett steg tillbaka från vocalising detta tills parlamentet hade haft en folkomröstning i frågan.

“Telstra stöder äktenskapet jämlikhet som en del av den stora vikt vi lägger på mångfald och stående mot alla former av diskriminering,” Penn sa förra veckan.

Lika inser vi att det finns många och varierande åsikter och om vi alla verkligen acceptera mångfald, bör det finnas utrymme görs för dem alla.

Medan Telstra fortsätter att stödja australiska Äktenskap Jämställdhet och har inte förändrats den positionen har vi gjort ett beslut att inte offentligt delta i debatten ytterligare.

Detta beror på att den föreslagna folkomröstningen process ger alla en möjlighet att bidra och av respekt, är det viktigt att vi ger dem möjlighet att uttrycka sina egna åsikter.

Telstra har haft en kontroversiell start på året, efter kunder utsattes för tre avbrott under en period av sex veckor: Den första den 22 februari, vilket påverkade kontantkort och betalas i efterhand mobila tjänster, den andra den 17 mars, vilket innebar en timmes -Long nationella mobildata och röst avbrott, och senast den 22 mars, vilket var en mindre röstavbrott.

Som ett resultat av detta har Telstra genomfört ett nätverk engineering översyn, med planer på att öka kapaciteten i sina signaleringskanaler, ger extra skydd trafikledning, förbättra kapaciteten för hemmaregistret, och lyfta fram “medvetenhet plan”.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, NBN, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow

Enligt Chief Operating Officer Kate McKenzie har Telstra sökt råd från interna och externa tekniska experter under översyn, bland annat från Cisco, Ericsson och Juniper.

I december var Penn också tvungen att ta till Telstra blogg för att vända Telco position på den globala roamingavgifter efter det meddelade beslutet att tredubbla sina överskjutande kostnader data för många turistmål strax före julhelgen.

“Gott ledarskap innebär att erkänna när det är rätt att ändra beslut eftersom det är det rätta för våra kunder”, säger Penn.

Prishöjningar är ofta nödvändiga och jag förstår helt varför de lag som tar hand om våra produkter gjort de förändringar som de gjorde. Men de inte sitta bra med mig, kunderna klart berättade samma sak, så det är mitt ansvar att agera på uppdrag av våra kunder.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow