Tyvärr Facebook-användare, är IPO exklusivt för de rika kunniga investerare

Facebook IPO historien var stora nyheter denna vecka och när jag gick hem min fru och döttrar berättade vi bör köpa några lager eftersom de ser värdet i Facebook dagligen och tycker att det är ett bra köp. Jag är inte en ekonomisk expert eller något, men från vad jag förstår de flesta alla de faktiska Facebook-användare kommer inte att kunna komma in på den första inköp och kommer att behöva vänta för större investerare och institutioner med alla pengar för att rida ut den initiala aktieerbjudande. Med alla de Occupy-rörelsen bashing 1%, finner jag det intressant att det inte finns mer av detta uppror över hur aktiesparsystemet fungerar där de rika blir rikare medan de personer som använder de produkter och tjänster fungerar för att överleva.

Jag skrev en bok på Facebook, oroa dig inte jag inte få några royaltybetalningar, och använda tjänsten dagligen för att ansluta med familj och vänner. Det är min gå till tjänst för att dela foton, spel med ord med vänner, dela prestationer, och diskutera de senaste nyheterna och händelser. Facebook är väl integrerad i mobiltelefoner och jag faktiskt föredrar att använda mobilapparna mer än själva webbplatsen. Jag tror att det är en tjänst som kommer att finnas kvar under lång tid och jag skulle allvarligt överväga att köpa några lager. Finns det några läsare rik nog att komma in på Facebook IPO?

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Facebook-filer för IPO som Wall Street dreglar, 10 skäl Facebook är dyr och dess öde osäkra, Silicon Valley smutsiga lilla hemlighet: Den “Startup Boom” är en förtäckt jobb rättvis för stora företag, Facebook står för en i varje 5 sidvisningar, En- tredjedel av amerikanerna tror att IPO kommer att hjälpa Facebook rykte: undersökning; Hur mycket är Facebook värt, Facebooks IPO med siffrorna?

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

 webbplatsen inlägg