Undersökning: Moms inte vill blommor, de vill iPads

Enligt undersökningen, 91% av moms sade att de skulle föredra en iPad över blommor för mors dag, vilket förmodligen är hur någon logisk människa skulle reagera.

Problemet – och det kan vara lika självklart – är att långt, långt färre (12%) personer uppgav att de faktiskt planerar att köpa sina mödrar någon form av tech gadget. Faktum är att vid 59%, de flesta tillfrågade sade att de inte planerar att spendera mer än $ 50. Dessutom skulle en icke obetydligt antal av de svarande (19%) uppgav att de inte fick sina mödrar någonting alls. (Techbargains lockar en hel del snåljåparna, det verkar.)

Kort sagt, ser det ut så här: De flesta mammor vill iPads för mors dag, men ganska mycket alla dem får blommor eller choklad eller en Halmark kort. Är detta ett mikrokosmos av vår allmänna relation med världen, nämligen., Inte få det vi vill ha? Förmodligen.

I vilket fall som helst fil, detta under saker som uppenbarligen sant, men på något sätt inte mindre deprimerande.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment

Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna

Hur man titta på Apples iPhone händelse lever idag

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, hårdvara, medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment, Apple, Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna, Apple, hur man kan titta Apples iPhone händelse lever idag