US Department of Transportation montering arbetsgrupp för drönare registrering

Den federala regeringen slå ner på mängden av drönare fortsätter att ta flyget, om de lyfter upp för underhållning eller affärsändamål.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Ett projekt för att skydda sydafrikanska noshörningar använder crowdfunding för att finansiera köpet av drönare som används för att besegra tjuvskyttar.

US Department of Transportation går vidare med planerna på att kräva registrering av alla obemannade flygplan Systems (UAS), alias drönare.

US transportministern Anthony Foxx och FAA Administratör Michael Huerta avslöjade planer på att montera en arbetsgrupp, som kommer att curator rekommendationer för registreringsprocessen.

Arbetsgruppen är befolkade med representanter från mer än ett halvt dussin organisationer, däribland Consumer Electronics Association (CEA) och American Association of flygplats Executives.

Utan att citera specifika siffror, den federala byrån hävdade i måndagens tillkännagivande att Federal Aviation Administration (FAA) tar emot rapporter om “potentiellt osäkra UAS operationer” på en daglig basis och att pilot iakttagelser av drönare har fördubblats under det senaste året.

Det har funnits ett ökande antal drone close-samtal och olyckor under de senaste åren, bland annat en läkemedels smuggling drönare kraschar nära US-Mexiko gränsen och även en drönare kraschar i Vita huset.

Tidigare denna månad, FAA sa att det låg försöker införa en $ 1.900.000 böter för SkyPan International, en Chicago-baserade flygfotografering företag driftsätta drönare för fastighetsbolag.

FAA ifrågasatta SkyPan hade genomfört minst 65 otillåtna verksamheten inom belastade luftrum samtidigt bryter regler luftrummet och andra driftsregler.

Registreringsprocessen har också potential att stanna ett antal projekt bryggning i den tekniska branschen. Jättar som Amazon, Facebook och Google planerar att använda drönare för futuristiska initiativ som sträcker sig från paketleveranser att ge tillgång till trådlöst Internet.

Trots detta har vissa projekt som redan är godkänd för start.

FAA gav Amazon logistik, e-handel varumärke leverans arm, grönt ljus i mars.

Även om inte en allt ut, öppen biljett beviljade FAA Amazon med ett intyg om “experimentell luftvärdighet”, vilket innebär Seattle-baserade företag kan börja testa drönare för forskning och utveckling.

Internet jätten först presenterade sin Prime-märkta drönare leveransprogram i slutet av 2013 – mycket till samtidig förvåning och försiktig rädsla för konsumenter överallt. Dubbat Prime Air, är initiativ som syftar till en detaljhandel utbyggnad inom några år.

Arbetsgruppen kommer att behöva rekommendationer som lämnats av FREDAG 20 NOVEMBER.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner