Var är alla för höghastighets Pressar Going?

Du kanske har märkt, som Doc har att under det senaste året eller så har det varit en hel del meddelanden om mycket hög hastighet, tunga (10 miljoner visningar per månad) färgskrivare (mestadels bläckstråleskrivare). Dessa skrivare är inte upp till den grafiska kvaliteten på lägre hastighet toner modeller, men de gör ett kompetent jobb i att lägga färg till vad var mestadels svartvita processer. Jag har funderat ett tag bara som köper dessa maskiner och vad de använder dem för?

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Tja, visar det sig att jag inte var ensam. Jim Hamilton över på Infotrends undrade samma sak. Så han gjorde en ovetenskaplig, men icke desto mindre intressant titt på pressmeddelanden från presstillverkarna varje gång de sålde en ny maskin. Och vad gjorde han lär?

Efter att ha tittat över dessa utgåvor, är det tydligt att transaktionsmiljöer visar vägen (i höghastighetspress purchses). De står för ungefär en tredjedel av meddelanden i detta avgjort ovetenskaplig undersökning. Tänk på att de enda platser som hamnar i pressmeddelanden är de som har gått med på att exponeras i ett sådant offentligt sätt. Inte alla företag är villiga att göra det och det är fullt möjligt att detta skulle kunna förvränga resultaten. Icke desto mindre, kort för att ha en databas över varje enskild placering av dessa produkter, detta val av pressmeddelanden ger några användbara insikter. Det tyder på att ett stort antal transaktionsmiljöer har beslutat att en “vitt papper i full färgdokument ut” arbetsflöde slutligen har blivit ekonomiskt genomförbart.

Samtidigt har användningen av digitala färg stöder insatser för att lägga reklam komponenter till transaktionsdokument samtidigt föra mervärde variabel färg för andra ändamål, såsom branding.

Nästa i raden bland de områden i pressmeddelanden boken skrivare med 19% av placeringarna, följt av direktreklam med 15%. “Flera applikationer” platser står för 23%. Dessa områden planerar att använda enheten för en blandning av två eller tre av följande: transaktionen publicering, direktreklam, och marknadsföring. Tidningssajter har 6% av den totala och den “andra” kategorin står för bara två platser, en gör en spel (bingo) ansökan och annan testning papper.

Så det ser ut som en värld av transaktions utskrift är där det händer igen. Det verkar vara en glödhet marknad som företag upptäcker kraften i transaktions marknadsföring. Och vi vet alla att kraften kommer delvis från färg!

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner