Westpac förlorar CTO Sarv Girn

i korthet Westpac senior IT-team har förlorat en annan hög profil medlem, med grupp teknikchef Sarv Girn är den senaste att avvika.

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Sarv Girn, (Credit: Westpac)

webbplatsen Australien förstår att Girn skulle lämna banken i slutet av januari. Girn var en del av Bob McKinnon teknik “A-lag”, som ansvarar för att leverera på Westpac koncernens strategiska investeringsportföljer (SIP).

Westpac avböjde att kommentera om den verkställande avgår, och skulle inte säga huruvida det skulle vara ute efter att ersätta den teknikchef.

Girn avgång kommer som Westpac Group blandar sig i två armar: Australian Financial Services Group, som kommer att befästa Westpac gruppens detaljhandelsbank varumärken och service, och Group Services Group, som kommer att omfatta teknik, drift och juridiska avdelningar inom företag. Koncernen Trafiken är inställd att ledas av Girn ex-chef, Bob McKinnon.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck