Windows laptop eller surfplatta? För de flesta är svaret klart

Jag är en tablett kille, det finns ingen förneka det. Jag använder dem i timmar varje dag, inklusive band ett tangentbord på dem och använda dem för arbete. Det är därför Windows 8 hybridkoncept är så övertygande för mig, eftersom jag kan använda dem som antingen tablett eller laptop. Men ju mer jag använder Windows 8, desto mer inser jag hybrid / tablett är overkill.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Denna insikt förvånar mig, som tabletter är en form jag ha nytta av. Jag gillar att använda dem i min hand, gör både arbete och “tablet” funktioner. Men som min tid med Windows 8 växer med stormsteg, jag tycker jag använder den i laptop-läge långt mer än som en tablett.

, Dell Venue 11 Pro med Travel Dock: Outstanding laptop, Den smutsiga lilla hemlighet av Windows 8: Den körs på mindre hårdvara riktigt bra, ThinkPad 10 (översyn): Great Windows tablett, bra bärbar dator

Jag är inte den enda, jag hör regelbundet från hybrid ägare som de tillbringar 90 + procent av sin tid använder systemet som en bärbar dator. Jag hör också en överraskande anledning av dem, med hjälp av Windows 8 känns mer naturligt på en bärbar dator än en tablett.

Efter en hel del övervägande, jag förstår vad de menar. Jag känner på samma sätt. Med Windows 8 skrivbordet bara ett tryck bort, jag tycker jag tillbringar mycket tid på den sidan av operativsystemet. Det är mycket lättare gjort med en bärbar dator och styrplatta till mitt förfogande, förstärkt av pekskärmen.

Den hetaste anordningen i företaget förblir tabletten. Chefer har drivit för dem, IT-avdelningar har hyses dem, och användarna fortsätter att tjata för dem. Är de en modefluga eller spel-växlare? Vi undersöker fördelarna produktivitet, möjligheter och myter.

Jag tycker jag brukar använda hybrider, jag äger en och test massor av dem, med ett tangentbord anslutet. Jag sitter ner, öppna locket, och börja arbeta med den bärbara datorn, mycket som jag alltid har gjort med Windows i det förflutna. Pekskärmen är trevligt men det är inte nödvändigt för att arbeta med Windows 8. Jag sluta med Windows 8 ganska mycket som jag har i det förflutna, med laptop framför mig.

Med tanke på denna insikt, har det blivit klart för mig att för många överväger ett Windows-system för inköp, är det förmodligen bättre att gå gamla skolan och bara få en bärbar dator. Glöm drag av tabletten och få det bästa prisvärda laptop. De är ofta billigare än tabletter med tangentbord bryggor, och har oftast fler portar för kringutrustning. Det finns fler bärbara datorer att välja mellan vid inköpstillfället än tabletter / hybrider.

Om du ska ha ett tangentbord anslutet till din surfplatta eller hybrid för det mesta, många bärbara datorer är lika portabel. Det finns några lätta bärbara datorer tillgängliga så det finns gott om valet.

Detta är en uppenbarelse för mig personligen, som jag trodde aldrig att jag skulle rekommendera en bärbar dator över en hybrid. Jag gillar mina tabletter, det är ingen tvekan. Men med tanke på att jag använder hybrider som bärbara datorer den stora majoriteten av tiden, har jag kommit att tro att andra är på samma sätt. Windows har alltid använts på stationära datorer och alltmer under senare år på bärbara datorer, och det känns naturligt att göra det nu.

Jag är säker på att vissa använder Windows tabletter kraftigt, och det är bra. De bör fortsätta att göra så. Men för många, tror jag att gå med en rak laptop är det bästa valet. Förenkla verktyget och bara få upptagen.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada