Wipro köper digital design fast Designit

Wipro sade torsdagen att man har förvärvat Designit, en digital design företag i ett drag som belyser hur outsourcing och integrations företag försöker vara större aktörer i företagsförändringsarbete.

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Villkor för dea l har inte offentliggjorts.

För Wipro ger Designit företaget fler tjänster att erbjuda samt strategi och teknik tillgångar. Rival Cognizant har pracka sina digitala omvandling vinner. Företag som sträcker sig från Capital One till Pizza Hut alltmer ser sig själva som digitala företag som de gör satsningar på teknik och talang.

Som ett resultat av den digitala omvandlingen springa, har integratorer varit att köpa design företag. Till exempel, McKinsey köpte Lunar och Accenture förvärvade Fjord. IBM har också expanderat till designtjänster.

Designit har specialiserat sig på användarupplevelsen och produktdesign. Wipro kommer att använda Designit kompetens att komplettera sin teknik kunnande. De sammanslagna företagen planerar att mer effektivt nå CXOs.

Enligt Wipro, Designit, baserad i Danmark, har mer än 300 anställda runt om i världen.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck