ZAGG Slim Book för iPad: mest mångsidiga tangentbordet ännu

Jag upptäckte Slim Book tangentbord fall genom att besöka ZAGG hemsida, där det är på tydlig visning anstår en ny produkt. Med iPad i locket av Slim Book, är det möjligt att justera tabletten till ett område av betraktningsvinklar för att passa alla miljöer. ZAGG Slim bok för iPad, (ZAGG)

Vad sätter Slim Book från andra tangentbord fall för iPad är hur tabletten i locket fäster tangentbordet. Enligt ZAGG det fäster magnetiskt, vilket möjliggör enkel borttagning av iPad för användning utan tangentbord.

Det är också möjligt att fästa iPad till tangentbordet bakåt och bildar ett stativ för visning av video och liknande aktiviteter. Du kan också vika tangentbordet bakom iPad för att använda som en tablett samtidigt bifogas. Det gör fyra lägen Slim Book stödjer: laptop, fristående tablett, fäst tablett, och stå. Detta gör det passande namnet Slim Boka mycket mångsidigt alternativ för dem som behöver ett tangentbord för iPad.

ZAGG hävdar en jättestor två års batteritid, baserat på en timme användning en dag. Det är den längsta batteritiden jag har sett på ett tangentbord för iPad. Obs: Logitech meddelar mig att dess ultratunna Tangentbordsskydd får också två år på en laddning.

Enligt ZAGG hemsida, är Slim Book tillgängliga för iPad Air, iPad Air 2 och iPad mini. Vid tidpunkten för offentliggörandet, det slut för iPad Air 2, ännu inte tillgänglig för iPad Air, och tillgänglig för iPad mini. Det kostar $ 129,99 för både iPad Air modeller och $ 119,99 för iPad mini.

Även om ZAGG säger iPad Air modell av Slim boken ännu inte finns tillgänglig, är det till försäljning på Amazon. Jag beställde en som kommer att vara här inom kort, och planera en fullständig översyn när jag har det.

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

iPad tangentbord: Hur man väljer den rätta för ditt sätt att arbeta, sju bästa iPad Air tangentbord (händer på): Juni 2014. Fem bästa iPad Air tangentbord (händer på): April 2014

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod